Fattiga studerande har inte alltid råd med det bästa i matväg, men ibland står det en lite lyxigare måltid även på mitt bord. Ibland är det kanske inte riktigt värt det, ibland är det det bättre än man väntat sig. För er som helst bara skulle äta (och dricka) det bästa, så ska jag lite sålla bort det dåliga och tipsa om det bra.

tisdag 2 april 2013

2-Dagars-Detox

Tjenatjena,

Herrn i huset råkar vara bortrest några dagar, så jag har ingen som lagar härlig mat åt mig (annat än mig själv). Om man ser det från den goda sidan kan jag nu gå på detox, för:

1. Det lagas ingen supergod mat som man bara inte kan avstå ifrån.
2. Jag får inte dåligt samvete för att jag inte ens smakar på den supergoda maten.
     (Blir alltid själv ganska besviken när jag lagar god mat och det inte duger att äta)

Så jag kör nu en tvådagars detox, efter många om och men, och kval över vilken kur jag ska välja när det finns tusen att testa på. Den jag nu är på går ut på att all näring man tar in är i vätskeform, och så naturlig som möjligt.

Jag har druckit juice, mjölk, örtte och vitaminbrus förutom vatten, som man då ska dricka i kopiösa mängder. (4 liter per dag). Jag är inte särskilt hungrig, men desto mera kissnödig hela tiden. Så det har gått bra, förutom när jag tittade på innehållet i grapejuicen, som jag nu kanske ändå inte ska dricka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar